19-годишната Лина излезе од клиничка смрт. Кажав сè за задгробниот живот, отворете ги очите

19-годишната Лина излезе од клиничка смрт. Кажав сè за задгробниот живот, отворете ги очите

Смртта воопшто не е страшна. Ова открива 19-годишна девојка Лина, која доживеала клиничка смрт. И тогаш таа се врати во животот на земјата.

Загробниот живот навистина постои. Вака раскажува девојката која се вратила од другиот свет. Во моментот на твојата смрт некоја чудна светлина ти ја носи душата во друга димензија, вели таа. Таму светлината ве опкружува без разлика во која насока гледате…

Иако повеќе немате сопствено тело, се чувствувате како да имате.

А најчудно е што веќе знаете се што не сте знаеле во текот на животот. Исто така, неверојатни работи се случуваат околу вас. Атмосферата е чудесна. Насекаде се слуша смирувачки шепот, како илјадници гласови да пеат само за вас.

Во далечината зад вас се слуша музиката на трите инструменти: виолончело, харфа и виолина. Како зраците на светлината да разбираат што мислите и правите. Виши суштества ве поздравуваат. Тие ви помагаат полесно да ја надминете новонастанатата ситуација.

И што е најважно, овие суштества горе ве опсипуваат со безусловна љубов.

Потоа има проекција, тоа е како да си го гледаш животот на филм. Секој момент од животот, од раѓање до смрт, го гледате како во раката да држите далечински управувач, уверува девојката која доживеала клиничка смрт.

Откако ќе умрете, имате можност да ги видите сите патеки и оние кои сте имале можност да ги направите во текот на животот, а не сте ги направиле. Потоа, откако ќе заврши скринингот, добивате сосема ново тело. Но од концентрирана енергија. И воопшто не ти е гајле како изгледаш со него.

Вашиот духовен водич ве поздравува погоре. Никогаш не сте го запознале на земјата, но се чувствувате како отсекогаш да се познавате.
И се вративте со семејството и пријателите од претходниот живот.

Па, после сето ова разбирате дека смртта воопшто не е страшна и застрашувачка, тврди младата Лина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *