Неколкумина граѓани искасани од кучиња скитници

Неколкумина граѓани искасани од кучиња скитници

На 16.03.2023 во СВР Битола Б.Т.(67) од Битола пријави дека на ул„Даме Груев“ во Битола бил каснат од куче скитник.

На 09.03.2023 во 21.45 часот во Полициската станица во Велес, А.Д. (36) од Велес пријавил дека на улица „Благој Ѓорев“ бил каснат од куче скитник.

На 16.03.2023 во 10.00 часот во Полициската станица Гази Баба, Ј.П.(44) од с.Агино Село, кумановско пријавил дека на ул.„Јани Лукровски“ бил каснат од куче скитник.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *