Харо ѝ ја одзеде невинocта на Цеца, потоа Аркан го затвори во шахта

Харо ѝ ја одзеде невинocта на Цеца, потоа Аркан го затвори во шахта

Малкумина знаат дека Цеца пред да биде со Аркан беше во врска со Босанецот Харо Самарџиќ со кого замина да живее во Швајцарија на почетокот на деведедесеттие години.Тоа било шок за нејзините родители ќерката да биде со мусллиман.

Се говори дека тој и ја одзел и невиноста на тогаш младата пејачка Величковиќ.-пишува Република.мк

Родителите барале од Аркан да ја врати во Југославија како знае и умее а тоа и го направил.Кога Харо неколку години подоцна дошол во Белград Аркан од љубомора го затворил во шахта.

Самарџиќ во тоа бил оженет, и поседувал синџир клубови а Цеца вака ја опиша нивната љубов.

-Тоа траеше година и пол. Тој и неговите браќа воделе синџир дискотеки во странство

. Имав седумнаесет и пол години и се заљубив. Бевме заедно се додека ни беше добро и додека имаше смисла. Бидејќи немавме планови за ништо сериозно, се разделивме.

Секој тргна по својот пат и никогаш повеќе не се видовме ниту слушнавме – изјави пејачката.

Извор: Република.мк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *