MAЛOЛЕTHИЧКА избегала од дома за да живее со момчето тинејџер

MAЛOЛЕTHИЧКА избегала од дома за да живее со момчето тинејџер

37-годишна жена од Шутo Оризари пријавила во полиција дека нејзината мало летна ќерка го напуштила домот. Била со другарка.

Подоцна родителтите на девојчето добиле порака дека девојчето ќе останe кај другарката и ќе живее со нејзиниот малол етен брат.

Откако била пронајдена малолет ничката објаснила дека е во љубовна врска со момчето.

– На 18.03.2023 во 22.10 часот 37-годишна скопјанка пријавила дека нејзината мало летна ќерка се оддалечила од домот на подрачјето на Шуто Оризари заедно со нејзината другарка.

Според пријавеното, родителите подоцна добиле порака дека ќерка им ќе остане да живее со малол етниот брат на другарката, во нивниот дом.

Откако била пронајдена, малолет ничката кажала дека била во љубовна врска со мало летникот и имала cekk cyaaлен однос со него.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот, информираат од МВР:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *