ОВА Е ДЕВОЈКАТА КОЈА ЗАГИHA BO HECPEЌА НА КОПАОНИК: Беше весела девојка, сакаше авантури и патувања (ФОТО)

ОВА Е ДЕВОЈКАТА КОЈА ЗАГИHA BO HECPEЌА НА КОПАОНИК: Беше весела девојка, сакаше авантури и патувања (ФОТО)

Две млади лица загинаа синоќа на Копаоник додека се возеле со моторни санки од обележаната патека.

Жртвите се маж од Александровац (39) и жена од Нови Сад (35).

Како што е наведено на нејзиниот профил на социјалните мрежи, таа студирала на Правниот факултет во Нови Сад.

Судејќи по нејзините објави, таа беше весела девојка, постојано насмеана, а сакаше авантури и патувања.

Нecpeќата на Копаоник се случила кога две девојчиња, откако го затвориле кафулето на Караман Гребен, прашале дали некој може да ги повози, а двајца млади им понудиле да се возат со моторни санки.

Маж за кој се претпоставува дека е сопственик на сервис за поправка на моторни санки и девојка од Нови Сад доживеале сообраќајна нecpeќа, по што дале знаци на живот, направен е обид за реанимација, но за жал безуспешно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *