(ВИДЕО) Водителка се онесвести во програма во живо

(ВИДЕО) Водителка се онесвести во програма во живо

Водителката на временска прогноза Алиса Карлсон Шварц ненадејно се онесвести на програма во живо, а нејзините колешки мораа да го завршат сегментот кога Алиса ја удри главата во пултот, а потоа падна зад него.

Нема информации што го предизвикало онесвестувањето, но слично нешто и се случило во 2014 година, кога повраќала додека се емитувала емисијата во живо и и било дијагностицирано „протекување“ на залистокот на срцето.

Алис се обиде да остане смирена и да спречи несвестица, но не успеа.

Водителките кои беа во студиото побараа пауза.

Утринската програма не се врати во живо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *