УЖАС ВО МАКЕДОНИЈА: Двајца мртви – Прво си го убил соседот, а потоа си пресудил сам на себе!

УЖАС ВО МАКЕДОНИЈА: Двајца мртви – Прво си го убил соседот, а потоа си пресудил сам на себе!

Ужас во Демир Капија. Неофицијално медиумите пренесуваат дека лице на возраст од 64 години убил 34 годишен комшија, па потоа си пресудил себе си.

Од МВР нема официјална потврда за случајот.

Медиумите пишуваат дека маж на околу шеесетина години години, пукал во соседот на возраст од околу 34 години. Причината била претходна расправија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *