Најсреќниот момент во животот: Еве како жена изреагира кога излезе жива од урнатините по 177 часа!

Еве како жена изреагира кога излезе жива од урнатините по 177 часа!

Сликата на син кој не може да го сокрие шокот и воодушевувањето откако спасувачите ја пронајдоа неговата мајка жива под урнатините е нов симбол на надеж за жртвите од турско-сирискиот земјотрес.

Во моменти кога надежта се намалува и времето за преживување под урнатините истече, наоѓањето живи е еднакво на чудо.

Ова го знае човекот чија мајка била спасена по 177 часа под урнатините.

Синот на Серапа Донмез, жената која преживеала под тони бетон во Хатај цели 177 часа, можел само да вреска и да скока од радост кога тоа се случило, а неговата реакција е фатена на една од новите впечатливи фотографии направени во Турција.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *