Издржа 261 час под урнатините и си ја виде ќерката стара само 12 дена!

Господ е голем…

Чудата во Турција продолжија и денеска на единаесетиот ден откако се случи земјотресот и останаа под урантините, се уште се вадат живи луѓе.

Еден од оние кои денеска беа извадени после 261 ден под урнатините се спои со жената и својата ќерка која е само 12 дена стара.

Мустафа Авчи кој по 11 дена беше извлечен од урнатините во Труција денеска во болницита во која е сместен го посетија сопругата и ќерката која има само 12 дена.

Турските медиуми објавија емотивни фотографии од обединувањето на семејството.

33-годишниот Мустафа Авчи беше извлечен заедно со негов пријател по 261 час под уранитините.

Тие се меѓу последните пронајдени живи во спасувачката мисија во Турција.

Погледнете ги фотографиите од нивната средба. Преслатко, Господ е голем.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *