Тврди дека ја cилybaл демон: Постави камера во собата, а снимката ја шokиpa (ВИДЕО)

Тврди дека ја cилybaл демон: Постави камера во собата, а снимката ја шokиpa (ВИДЕО)

Од она што го видела ѝ се заледила крвта.

Жена од Боливија тврди дека била „силу вана од демон“ додека спиела во својата соба, а овој мистериозен случај, во чија автентичност многумина се уверени, ја шокираше целата земја.

Младата жена, чувствувајќи чудно присуство, ѝ кажала на мајка си што ѝ се случило и заедно решиле да повикаат специјалист за паранормални појави.

Снимката од камерата во собата која ја поставила девојката им била предадена на истражителите, а подоцна била објавена на „Јутјуб“ каде што предизвикала неверојатен интерес.

На видеото се гледа како постепено се спушта ќебето кое ја покрива девојката, а потоа истото се случува и со нејзините пижами.

Специјалистот кој бил повикан да ја дешифрира оваа снимка истакнал дека има „одредени индиции за присуство на демон кој сакал да има се*с со неа за да ја преземе“, пренесува Kalle Blue Radio.

Видеото погледнете го во продолжение:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *