(ФОТО) Глушец се шета по кифлите во позната бурекчилница

Погледнете како мало глувче слободно си се шета по пецивата и кифлите во позната пекара во Македонија.

(ФОТО) Глушец се шета по кифлите во позната бурекчилница

Најнова вест – пола Македонија во шок после оваа фотографија, дали треба да се реагира?

Веста продолжува веднаш по рекламата:

На фотографијата во продолжение, може да видите како глувче се шета по пецивата, кои подоцна ги јадат луѓе, како и деца.

Погледнете како мало глувче слободно си се шета по пецивата и кифлите во позната пекара во Македонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *