Тасевски PACПАЛИ: Обиџуко мамицата твоја сељачка дали ти кога беше ученик било кога си напуштил часови во паника од 6омба?

Тасевски PACПАЛИ: Обиџуко мамицата твоја сељачка дали ти кога беше ученик било кога си напуштил часови во паника од 6омба?

Сашо Тасевски изреволтиран од случувањата во државата и секојдневните дојави за 6oмби во училиштата, повторно без влакна на јазикот жестоко распука по премиерот Димитар Ковачевски и министерот Оливер Спасевски.

Неговиот фејсбук статус ви го пренесуваме во целост:

Пак закана со бомба во основното школо Војдан Чернодрински.

Таче и ти Обиџуко сте тотални идиоти. Поради вашата епска неспособност, најубавиот дел од нечиј живот го претворивте во пекол. Оној на основците и средношколците.

Обиџуко мамицата твоја сељачка дали ти кога беше ученик било кога си напуштил часови во паника од бомба?

Таче, а ти бе копито преживарско? Тебе ова ти е у реду со заканиве? Да не ти е смешно? Уште ти е згодна жена ти после вакви закани? Си уживаш во животот премиерски?

Со месеци трае овој терор, кој верувам дека е добро осмислен, а вас мува не ве лази. Толку сте сигурни дека еднаш нема да пукне некоја од бомбите?

Ако сте толку сигурни, тоа значи
дека овие закани се со ваше знаење, со приказна зад нив што ви е од корист. Во тој случај, зрели сте за посебен третман.
Еден ден.

А сега сте зрели за заминување.
Доста ви беа пет години во кои се изживувавте и го понижувавте овој народ.

Собирајте парталите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *