Снежана Ѓуришиќ не е добро: Колега од Ѕвездите на Гранд открива што и се случило!

Снежана Ѓуришиќ не е добро: Колега од Ѕвездите на Гранд открива што и се случило!

Снежана Ѓуришиќ не е добро, тврди Ѓорѓе Давид

Не стивнуваат страстите околу аферата „мито“ во Звезде Гранда.

Обвинувањата против истакнатата фолк пејачка Снежана Ѓуришиќ дека зела поткуп од кандидат на музичкиот натпревар „Ѕвезде Гранда“ и понатаму ја тресе јавноста.

Ѓуришиќ за време на гостувањето на ТВ Курир ги негираше сите обвинувања и кажа која е вистинската позадина на ваквите обвинувања.

– Бев шокирана од тоа што се случи, па брзо сфатив во која грмушка лежи зајакот. Ние сме жртви на нешто сосема трето, некои луѓе кои имаат сосема други намери.

Сакам да кажам и предупредам: Од самиот почеток на Ѕвезде Гранда сум присутна во улогата која беше потребна во дадениот момент.

Оттогаш, од 2013 година, интензивно сум членка на жирито, а од 2015 година и музички уредник. Одговорно тврдам дека никогаш не сум забележала дека некој поминал или победил затоа што платил.

Ги предупредувам луѓето да бидат многу внимателни кога се осмелуваат да упатуваат обвинувања против нас. Секој што нема релевантен доказ ќе ја сноси целата одговорност.

Адвокатот Миша Петровски и неговиот тим ги собираат сите можни документи и сведоци – рече Ѓуришиќ најавувајќи тужба.

Откако Душан Вукадиновиќ изјави дека Снежана Ѓуришиќ му барала пари за да се пласира во следната рунда од натпреварувањето, секој ден некој се јавува со нешто да каже на оваа тема.

Снежана, но и членовите на продукцијата, во оваа прилика се огласија и остро го демантираа Вукадиновиќ, а сега Ѓорѓе Давид откри дека Снежана Ѓуришиќ не се справила добро со обвинувањата против себе.

– Извини Снежана и не можам да коментирам за морони. Болните родители, кои своите проекции за неостварените животни соништа ги проектираат на своите деца, кои се истовремено и талентирани, па прават идиоти од нив и тие деца сè уште веруваат дека нивните родители знаат подобро. Господ нека им е на помош – рече Давид и откри како се чувствува Снежана по скандалот:

– На Снежана Ѓуришиќ не и е добро, сето тоа многу тешко го поднесе, бидејќи само некој што не може спортски да се помири со пораз може да обвини некој што сериозно заработил во животот дека бара пари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *