ГОЛЕМА ТАГА: Почина Игор Атанасов, потребна е финансиска помош

ГОЛЕМА ТАГА: Почина Игор Атанасов, потребна е финансиска помош

Makedonska Pravoslavna Crkva SvetaPetka-Villach на својот фејсбук профил објави дека почина Игор Атанасов.

Во објавата која во продолжение ви ја пренесуваме во целост се апелира за помош до семејството на Игор.

Почитувани !

Со голема тага ви ја пренесуваме жалната вест.

Вчера 28.02.2023 од овој свет не напушти нашиот другар Игор Атанасов

Бог да го прости,царство небесно да му подари на семејството и блиските утеха да дава.

Да покажеме христијанско милосрдие секој со своите можности да донираме и да искажеме солидарност.

На сметка :

AT10 1200 0100 3603 9906

BOSHKO ATANASOV

Контакт за донации:

06606842540 Аце

(МПЦО-Преп.Параскева)Villach, стои во објавата на Makedonska Pravoslavna Crkva SvetaPetka-Villach.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *