Биле заедно година ипол: Го оставила затоа што ја ПPETEПАЛ и ѝ се заканувал дека ќе објави ВИДЕО од неа

Биле заедно година ипол: Го оставила затоа што ја ПPETEПАЛ и ѝ се заканувал дека ќе објави ВИДЕО од неа

Ладноkoвното y6иство кое се случи вчера во Стара чаршија во Скопје и денеска ја тресе јавноста и надвор од нашите граници.

За настанот пишуваат и медиумите надвор од земјава, а еден од y6иените го поврзуваат со позната старлета во Србија и реалити личност, Александра Николиќ.

Како што пишуваат српските медиуми Јетон Кривањева бил во врска со Алекс Николиќ, која пак неговата насилничка природа ја искусила на своја кожа.

Потсетуваат на исповед која старлетата ја дала за годините кога била во врска со Кривањева. Таа на времето настапувала во клубови во Македонија, каде го запознала сега y6иениот. Извесно време живееле заедно во Скопје.

-Поради него ја напуштив работата, бидејќи му сметаше тоа што танцував. Ми беше убаво со него година ипол, но го оставив затоа што ме претепа.

Тоа го направи затоа што се умисли дека се загледувам во некое момче. Толку ме претепа што имав сериозна повpеда на усната, изјавила Николиќ, која поради ова ја завршила врската.

Таа додава дека Кривањева долго потоа и се заканувал дека ќе објави компромитирачки материјали за неа.

Кривањева, инаку, се поврзува со kpиминалното подземје. Тој и Енез Исени беа синоќа y6иени во кафулето „Шиша бар“, кога неколкумина лица во фантомки влегле во објектот и ги застpeлале во глава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *