Ќе прснете од смеа кога ќе го погледнете видеото: Начинот на кој Дара Бамбара свири на флејта прави kpв да блика од нејзините уши (ВИДЕО)

Ќе прснете од смеа кога ќе го погледнете видеото: Начинот на кој Дара Бамбара свири на флејта прави kpв да блика од нејзините уши (ВИДЕО)

Вирално видео од Дара Бубамара како свири на флејта тера крв да блика од ушите.

Пејачката се обиде да ја демонстрира својата (не)способност да свири на флејта со водителот Огњен Амиџиќ.

Видеото веднаш стана вирално на Твитер, а луѓето не престануваат да се шегуваат на сметка на Дара.

Бора Дугиќ на апарати“, гласи еден од коментарите.

Погледнете го видеото подолу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *