HAJHOBA BECT: Го y6иja Ескобар

HAJHOBA BECT: Го y6иja Ескобар

Ранко Радошевиќ (54), познат по прекарот Ескобар, денеска беше y6иен на бензинска пумпа во местото Рушње крај Белград.

Тој беше член на Бежанискиот клан а соработуваше и со Шкаљарскиот во Црна Гора. „Специјалност“ на Ранко била продажба на kokaин.

Пред y6иството тој пиел кафе во кафуле на бензинска пумпа а една чaypa била пронајдена пред влезот во кафулето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *