УЖAC: Дететото постојано ни го тепаат, низ солзи се жали мајка од Штип (ВИДЕО)

УЖAC: Дететото постојано ни го тепаат, низ солзи се жали мајка од Штип (ВИДЕО)

Низ солзи, длабоко вознемирена, Фетија Јусуф се жали дека нејзиниот седмооделенец синот Елвис постојано бил мета на насилници во училиштето каде учел…

Јас заминав дома, и пред да го навалам огнот, моето дете трчајќи влезе во нашиот дом и почна да довикнува ,,Мамо,мамо”.

На неговото лице кое беше отечено имаше трага од нечија рака откако добил шлаканица.

Не чекајќи многу, вознемирената мајка случајот го пријавила во полиција. Во училиште се уште нема пријавено.

Полициијата ми кажа да одам во училиштето и да побарам да преземат мерки. Во врска со случајот, се огласиле и од основното училиште ,,Димитар Влахов”:

,,По денешниот увид од полициските службеници, не е утврден никаков инцидент во нашето училиште. Според очевидците, настанот се случил надвор од училиштето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *