УЖAC JA ПOTPECE MAKEДОНИЈА: 17-годишник cилybaл малолeтничkа – Еве ги деталите!

УЖAC JA ПOTPECE MAKEДОНИЈА: 17-годишник cилybaл малолeтничkа – Еве ги деталите!

Вчера во Свети Николе од полициски служебници од СВР Штип е лишен од слобода 17-годишен малолетник,

по претходна пријава од 37-годишна жена од Свети Николе дека малолетникот извршил обљ уба врз нејзината мало летна ќерка, извести МВР.

– На пријавениот малоле тник од судија во Основен суд Штип му е одредена мерка куќен притвop во траење од 30 дена, додаваат од МВР.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *