Ако не сакаат Македонците да ги намалат цените, ние ќе носиме леб за 27 денари – Соседите со последна понуда!

Ако не сакаат Македонците да ги намалат цените, ние ќе носиме леб за 27 денари – Соседите со последна понуда! Ако не сакаат Македонците, ние ќе носиме леб од Косово …

Ако не сакаат Македонците да ги намалат цените, ние ќе носиме леб за 27 денари – Соседите со последна понуда! Read More

Млад Грк е еден од преживеаните во желеничката неcpeќа благодарение на грешката која ја направил – Седнал во погрешен вагон

Млад Грк е еден од преживеаните во желеничката неcpeќа благодарение на грешката која ја направил – Седнал во погрешен вагон. Да не ја направел таа грешка веројатно ќе бил мpтов. …

Млад Грк е еден од преживеаните во желеничката неcpeќа благодарение на грешката која ја направил – Седнал во погрешен вагон Read More

(ВИДЕО) Објавен моментот на сударот на возовите во Грција

(ВИДЕО) Објавен моментот на сударот на возовите во Грција. Според она што може да се види на видеото, возовите се на иста пруга, се движат со брзина од 166 километри …

(ВИДЕО) Објавен моментот на сударот на возовите во Грција Read More

ГОЛЕМО БРАВО: Во ОВОЈ град во Македонија ЦЕНАТА на лебот е намалена на 30 денари!

ГОЛЕМО БРАВО: Во ОВОЈ град во Македонија ЦЕНАТА на лебот е намалена на 30 денари! Додека другите сопственици на пекари во Македонија се бунат за замрзнатата цена на лебот на …

ГОЛЕМО БРАВО: Во ОВОЈ град во Македонија ЦЕНАТА на лебот е намалена на 30 денари! Read More

Снежана Ѓуришиќ не е добро: Колега од Ѕвездите на Гранд открива што и се случило!

Снежана Ѓуришиќ не е добро: Колега од Ѕвездите на Гранд открива што и се случило! Снежана Ѓуришиќ не е добро, тврди Ѓорѓе Давид Не стивнуваат страстите околу аферата „мито“ во …

Снежана Ѓуришиќ не е добро: Колега од Ѕвездите на Гранд открива што и се случило! Read More

МАКЕДОНИЈА ПОД ВЛИЈАНИЕ НА ЦИКЛОН – ЌЕ ИМА НОВИ ВРНЕЖИ

МАКЕДОНИЈА ПОД ВЛИЈАНИЕ НА ЦИКЛОН – ЌЕ ИМА НОВИ ВРНЕЖИ Славчо Попоски со најнови метео детали. До крајот на оваа недела и тоа под влијание на циклонска активност од запад, …

МАКЕДОНИЈА ПОД ВЛИЈАНИЕ НА ЦИКЛОН – ЌЕ ИМА НОВИ ВРНЕЖИ Read More

ПЕКАР ОД ТЕТОВО – Малборо цигари купуваат 130 денари, никој не се буни а лебот 50 денари им е скап!

ПЕКАР ОД ТЕТОВО – Малборо цигари купуваат 130 денари, никој не се буни а лебот 50 денари им е скап! Тоа што нема бел и полубел леб на полиците во …

ПЕКАР ОД ТЕТОВО – Малборо цигари купуваат 130 денари, никој не се буни а лебот 50 денари им е скап! Read More

Тасевски PACПАЛИ: Обиџуко мамицата твоја сељачка дали ти кога беше ученик било кога си напуштил часови во паника од 6омба?

Тасевски PACПАЛИ: Обиџуко мамицата твоја сељачка дали ти кога беше ученик било кога си напуштил часови во паника од 6омба? Сашо Тасевски изреволтиран од случувањата во државата и секојдневните дојави …

Тасевски PACПАЛИ: Обиџуко мамицата твоја сељачка дали ти кога беше ученик било кога си напуштил часови во паника од 6омба? Read More

Лукаревска со УБАВИ вести за СКЕНИРАЧИТЕ на фискални сметки: Еве за што се работи!

Лукаревска со УБАВИ вести за СКЕНИРАЧИТЕ на фискални сметки: Еве за што се работи! Управата за јавни приходи со посредство на Министерството за финансии ги поднесе измените за мерката „Мој …

Лукаревска со УБАВИ вести за СКЕНИРАЧИТЕ на фискални сметки: Еве за што се работи! Read More