МВР со детали за трагичната смрт на две лица во Демир Капија – Познат идентитетот

МВР со детали за трагичната смрт на две лица во Демир Капија – Познат идентитетот Денеска наутро во 6.50 часот, во Полициската канцеларија Демир Капија било пријавено дека во сопствените …

МВР со детали за трагичната смрт на две лица во Демир Капија – Познат идентитетот Read More

УЖАС ВО МАКЕДОНИЈА: Двајца мртви – Прво си го убил соседот, а потоа си пресудил сам на себе!

УЖАС ВО МАКЕДОНИЈА: Двајца мртви – Прво си го убил соседот, а потоа си пресудил сам на себе! Ужас во Демир Капија. Неофицијално медиумите пренесуваат дека лице на возраст од …

УЖАС ВО МАКЕДОНИЈА: Двајца мртви – Прво си го убил соседот, а потоа си пресудил сам на себе! Read More

(Видео) Пијан маж се соблекол, легнал на патот и симулирал пливање: жителите на Градишка во шок

(Видео) Пијан маж се соблекол, легнал на патот и симулирал пливање: жителите на Градишка во шок Жителите на Градишка ги шокираше необична глетка кога пијан маж целосно се соблекол, легнал …

(Видео) Пијан маж се соблекол, легнал на патот и симулирал пливање: жителите на Градишка во шок Read More